4 Aralık 2013 Çarşamba

2.Oyun Grubu Buluşmamız

Evet bu hafta da oyun grubumuzun ikinci buluşmasını gerçekleştirmiş bulunmaktayız:)
Bu hafta başka bir mekanda toplandık,Nişantaşı'nda Kids İnn diye bir yer.Güleryüzlü personeli,ferah mekanı ve çocuklar için düşünülen oyun,aktivite,eğlence bölümüyle içinizi ısıtacak şirin bir mekan.
Bu hafta aramıza bir çiçek katıldı,grubumuzun şimdilik tek güzel kızı Defne.Tatlı şey,bütün kız oyuncakları ona kaldığı için keyfini çıkardı bolca:)
Bu hafta etkinlik te planladık annelerle,ama etkinlik öncesi enerji boşaltma olmadan olur mu?Oyuncakların top havuzunun hakkını verdi yine bizim paşalar:)
İlerde de matematiği severler ümidiyle...:)
Bu dönen topları takip etmek çok zevkli.
Bateride Deeeniiiiz,solistimiz Aliiii şimdi müzik zamanı:)
Top canavarı oğluşu o havuzdan çıkmaya ikna etmek nasıl oldu sizce:)
 
 Ayları itibariyle bizden ayrılmayan kuzularla çocukluğa  dönüş zamanı:)
Enerjimizi boşalttık eğlendik,sıra etkinlik zamanında.Etkinlik sevdalısı oğluşun ekkinniiiii nidaları eşliğinde atölyeye indik.Malum aralık ayındayız,2014 kapıda.Biz de bu ayın konseptine uygun olarak yılbaşı ağacı yapalım istedik.Kuzucuklar kendi yılbaşı ağaçlarını kendileri süslediler:)
 Bunlar da benim minik kuzumun çalışmasından.

11 yorum:

  1. çok güzel, tebrik ederiz. acaba oyun grubu için yeri nasıl kiraladınız. yada şöyle sorayım. bir oyun grubu açma şartları nelerdir? biz farklı şehirdeyiz fakat anneler olarak böyle bir planımız var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz,bir yer kiralamadık aslında olan merkezleri araştırıp bilgilendirip gidiyoruz,grup şartı falan yok:)facebooktaki grubumuzda yakın yerlerde oturan anneler haberleşip organize oluyorlar hepsi bu.siz de bulundugunuz yerdeki anneleri bulup toplanabilirsiniz.ne de güzel olur hem.beni de bilgilendirirseniz pek memnun olurum.sevgiler.

      Sil
  2. Oh hayat size güzel valla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah canım benim saol:)walla iki haftadır organize oluyoruz ve ilaç gibi geldi inan.keşke aynı şehirlerde olabilseydik te paşalar birlikte oynasalardı:(

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. teşekkürler Nihal cim,Kayra ya da bana da iyi geldi bu oyun grubu:)

      Sil
  4. çok güzel keşke bizde anadolu yakasında bi grup oluşturabilsek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bildiğin kadarıyla anadolu yakasında organize olmuş bir grup var Semra hanım,facebookta https://www.facebook.com/#!/groups/IstanbulMontessoriOyunGrubu/?fref=ts linke tıklayarak İstanbul Anadolu Yakası Montessori Oyun Grupları grubuna katılarak gelişmeleri takip edebilirsiniz.sevgiler

      Sil
    2. teşekkür ederim hemen katıldım

      Sil
  5. Merhaba Gamze hanım.Çocuklarınız kaç aylık ya da yaşında acaba? Ben de Dikilitaşta oturuyorum ve kızım 17 aylık . Sabah saatlerini mi tercih ediyorsunuz buluşma için? Kabul ederseniz ve de saatlerimiz uyarsa biz de aranıza katılmak isteriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jale hanım merhaba,öncelikle yorumunuza geçcevap yazdığım için kusura bakmayın lütfen,yaklaşık 10 gündür şehir dışındaydım ve internete giremediğimden yorumunuzu yen görüyorum.Çocuklarımızın yaş aralığı 18ay ve 33 ay arasında değişiyor.Uyku saatleri farklılaştıgından genelde sabah 10-11 arasını tercih ediyoruz.Arkadaşların geneline uydugunu için çarşamba günleri toplanıyoruz.Kabul etmek ne demek sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız:)Zaten 1 kızımız vardı siz de gelirseniz pek güzel olur iki fıstık:)Facebooktaki grubumuza üye olursanız gelişmeleri ve oyun günlerini takip edebilirsiniz.link:
      https://www.facebook.com/#!/groups/IstanbulAvrupaMontessoriOyunGruplari/ sevgiler

      Sil