30 Aralık 2013 Pazartesi

Kayra'nın Erken Yeni Yıl Kutlaması

Evimizin yakınında  İstinye Park alışveriş merkezi bulunuyor ve biz canımız sıkıldığında ya da Kayra'nın enerjisi fazla geldiğinde soluğu orada alıyoruz:)
Orada da özel günlerde mutlaka bir etkinlik yapılır,bu akşam da yeni yıl öncesi kesin güzel bir aktivite vardır düşüncesiyle gittik,ne de iyi etmişiz.
Tam bir çocuk şenlik alanıydı meydan.
Noel babaları hareketlendirmişler,konuklarına bir de el sallıyorlar.
Farklı farklı standlar açmışlar:oyun,pamuk şeker,atlı karınca,lokomotif....
Yeni yıl hatıra fotoğraf çekme standı olur da bir hatıra çekilmez mi?
Benim ennnn beğendiğim stand ise kukla tiyatrosu standıydı.Tek kelimeyle harikalardı.
Oğlumun da ilk kukla ve ilk tiyatro deneyimi bu aksama nasipmiş.
Ne tepki vereceğini çok merak etmiştim;çok ilgilendi çok eğlendi kuzucum:)
Bir sürü karakter vardı:eğitsel oyunlar oynadılar,halay çektiler,dans ettileeer.Hele bir tanesi gönlümü fethetti.Rahmetli Kemal Sunal karakteri çıktı en son.Hababam Sınıfı müziği eşliğinde dans etti miniklerle,hatta sahnesini terkedip karışıverdi çocukların arasına.
Kapanışı yaptıktan sonra anons oldu yeniden,haydi çocuklar yandaki standa diye.Kaçırır mıyız,karışıverdik kalabalık arasına.Ve gösteri başlasın:)
Bu yetenekli abi sopalarla toplarla harika bir gösteri yaptı,topları görüp hipnotize olan oğluşun içi gitti tabi:)
Son gösteri ise en ilginci.Meydana kocamaaan bir saat koymuşlar.Sol tarafında da yeni yıla 29 saat kaldı gibi bildiri yapan bir karton.Pandomim ustası gençler sahneye çıkıyor bir kaç dakikalık bir gösteri yapıyorlar,sonra saat çalıyor ve soldaki kartonu çeviriyor.28 saat kaldı yazısı ortaya çıkıyor.Her saat başında tekrarlanıyormuş bu gösteri:)Saat başına denk geldiğimize sevindik biz de.(Videosunu da yüklemeye çalıştım ancak çok uzun çektiğimden yüklenirken hata verdi sistem)
 Gecenin sonunda anne her zamanki gibi yol üstündeki(!)kitapçı ve oyuncakçıya uğramadan edemez.Yeni ahşap oyuncaklar gelmiş mi diye kontroller yapılır,bir iki tane yeni göze takılır ve alışveriş poşetindeki yerini alır:)
Kayra mutlu,anne mutlu eve gelinir,oğluş tatlı rüyaların arasında gezerken anneye bu güzel akşamı sizlerle paylaşmak kalır.
Sevgiler.

7 yorum:

  1. Oh ne güzel daha ne olsun bir geziden beklediğim herşey :) Bu arada İstinye park da çok merak ettiğim bir avm İstanbul gezi planlarımda var orası da.
    Öpüyorum Kayra'yı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynenn canım:)keşke hergün yapılsa da gitsek modundayım bir gecemi kurtardı nasıl geçti anlamadık:)evimiz gerçkten yakın gezi planına bizi de ekleyiver o zaman,dahil de olabiliriz ziiiraaa ne kadar dolaşsak ta söyle sağlam bir İstanbul turu planım var yaza doğru oğluşla:)Ben de Doruk paşamı öpüyor mutlu,sağlıklı yıllar diliyorum tatlım

      Sil
  2. ne güzel süslenmiş heryer.. bayıldım..
    musmutlu yıllar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım size de mutlu yıllarrr dilerim,sağlıkla ve huzurla.....

      Sil
  3. Ankara Boşanma Avukatı olarak Ankara'da faaliyet göstermekteyiz. Web siteniz çok güzel başarıların devamını dileriz. İhtiyaç halinde ; Soru ve önerilerinizde yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
    Saygılarımızla Ankara Avukat Tülin Babaoğlan Yılmaz.

    Bu arada maşalallah güzel resimler

    YanıtlaSil
  4. Thank you for this such a great content. As a Seo Uzmanı , i will look for instagram dondurma , Ankara web tasarımı and ingilizce kursları websites.

    YanıtlaSil