18 Mart 2014 Salı

Sürpriz Nesneler Bulmacası

Evde olup ta bloğa bu kadar ara vermem hiç olmadı herhalde:)
Ama memur kafalı bir aile olarak haftasonu tatili sebebiyle blog ta tatile giriyor:)
Haftasonumuz için planlar yapıyoruz biz,ya dısarıda geçiriyor,ya misafirliğe gidiyor ya da misafir ağırlıyoruz.Eşimin de pazartesi boş günü oluncaaaa bizim tatil çıkıyor 3 güne:)
Eh malum İstanbul trafiğinde bir yere gidip gelmemiz orada bulunduğumuz zamandan uzun sürüyor,öyle olunca da bütün günümüz geçip gidiyor.
Hal böyleyken etkinliklerimize ara veriyoruz.
Aslında etkinlik hayatımızın içinde:oyuncak arabalarını renklerine göre aynı hizada dizerken,sofrada bardağımıza su koyarken,legolarla kule yaparken dişlerimizi fırçalarken...
Bugün kaldığımız yerden devam ediyoruz.Aktivitemiz daha önce yaptığımız etkinliğimize çok benziyor.Ama bu sefer nesnelerimizi folyoya sarıp daha eğlenceli hale getirdik.
Kayra folyo açmaya bayılıyor.Görür görmez ''aaa şüpyiiiiz''diyor:)Hem ince motor kasları için çok faydalı.
Büyük bir kartona mutfak malzemelerinin gölgelerini çıkardım.Malzemeleri de folyoya sarıp sundum oğluşa.
Tabii ki folyoyu görür görmez çok sevindi.''aaa bu nemiiiiş''diye heyecanlı heyecanlı açtı hepsini bir bir.
Açtıkça da yerleştirdi nesneleri gölgelerine.
Renklerini söylediii,büyük küçükleri gösterdiii,sonra da hangisi ne işe yarıyor diye konuştuk.Bizim için heyecanlı,sürprizlerle dolu:)faydalı bir etkinlik oldu.

8 yorum:

  1. Buda farklı olmuş.İşin içine folyo girince biz çok seviyoruz puzzle şeklinde yapmak da orijinal olmuş..Aferin Kayra'ya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz Bahar teyzesi,pek eğlenceli oldu oğluş için.

      Sil
  2. rtkınlıklerınız cok hos sızı zaman zaman takıp edıyordum blogunuza uye olayım dedım. bende beklerım bloguma http://barlasindunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sevgili Sevgi,ben de fırsat buldukça takip ediyorum takip listemdesiniz ama bu ara bloggerdaki sorundan dolayı üye olamadım:( en kısa zamanda tekrar deneyeceğim,sizin de etkinlikleriniz çok güzel birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz var ;)

      Sil
  3. çok beğendim bunu deneyeceğim nasipse

    YanıtlaSil