9 Ocak 2014 Perşembe

5.Oyun Grubu Buluşması

Güneşli bir İstanbul gününden merhaba:)
Yine bir oyun grubu buluşma günüydü bugün.
Geçen hafta perşembe toplanmak iyi geldi,bu hafta da perşembeye kaydırdık günümüzü.
Ve ne mutlu ki grubumuz her hafta çoğalıyor:)
2-3 arkadaşımız gelemese de bu hafta yeni arkadaşlar edindi bizim minikler ve tabii biz anneler de:)
Küçük tatlı bir minik kız katıldı aramıza ve yeni yakışıklı bir oğlan:Duru ve Eren Devran:)
Bizden epey küçük olmaları ve büyük olmanın verdiği sorumlulukla daha çok bir ağabey gibi davrandık küçüklere:)Onlar da hemen uyum sağladılar yeni arkadaşlarına:)
Bugün pek keyifsizdi ama Kayra'm.Çok oynamadı ,genelde benimleydi ve huzursuzdu.Gününde değildi oğluş.
Neyse hepimizin öyle günleri olur değil mi?Telafisini yaparız tabii ki:)
Kayra keyifsiz olunca,genelde onunla ilgilenince çok fotoğraf yakalayamadım.Çekebildiklerimin de çoğu çocukların hareketliliklerinden dolayı bulanık:)
İşte kurtarılabilir olanlar:)
Yeni arkadaşlıklar güzeldir,değerlidir.Biz her hafta çoğalıyor her hafta yeni bir arkadaş ediniyoruz.Ve eve gelince tek tek sayıyoruz isimlerini,konuşuyoruz.Kayra'ya da bana da iyi geliyor yenilikler.Çoğalmak ve arkadaşlıklarımızı devam ettirmek dileğiyle.
Sevgilerrr.

13 yorum:

  1. Çok güzel bir gün geçirmişsiniz..Bende seneye İstanbul düşünüyorum..İnşallah aranıza katılacağım..çok istiyorum oyun günlerinde beraber olabilmek..burada yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok seviniriiiz:)Derinle tanışmayı çok isteriz:)eğer gelebilirseniz mutlaka haberimiz olsun

      Sil
  2. ne güzel olmuş bir araya gelmek ve hep birlikte vakit geçirmek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Nihal cim çocuklar kadar bize de iyi geliyor gerçekten,keşke siz de burada olsanız

      Sil
  3. çok sevindim canım adınıza,ve ne yalan söyleyeyim imrendim doğrusu imkanlarınıza :) öyle zor ki en başından olmayan birşeyi yapmaya çalışmak ve bu süreç zaten yeterince yorucuyken bir de destek olmalarını beklerken insanların,onun kılı bunun tüyü gibi eleştirilerle uğraşmak.Pes etmek üzereyim,insanların memnuniyetsizliği çok yordu beni,sanki bir ticari çıkarım varmış gibi hissettiriyorlar ne acı ki,oysa sadece bir anne olarak veriyorum bu mücadeleyi bana inanan bir kurumun desteğiyle...ne dertlenmişim meğer :) keyfiniz bol olsun,sahip oldugunuz bütün imkanların tadını çıkartın ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sağol canım benim,imkanlar çok ama değerlendirmek için müthiş bütçe lazım:( biz buluştuğumuz mekanların herkese uygun bir fiyatta olmasına özen gösteriyoruz.tam tersi ben de size imreniyorum:)benim oyun grubuna baslarken isteğim sorumlu bir oyun ablası veya öğretmen eşliğinde hep spor hem etkinlik yapmalarıydı aslında.Bizim gittiğimiz mekanlar oyun merkezi.Oyun oynuyorlar,etkinlik istersek biz yaptırıyoruz.Ki yaşları küçük oldugundan zor oluyor hepsini biraraya getirip etkinlik yapmak:)biz de sosyalleşsinler birlikte oyun oynasınlar diye bu tarz buluşmalar yapıyoruz.Şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ama şöyle bir kreş yada anaokulunda 1-2 saat geçirmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum.Araştırıyoruz ama çıkardıkları fiyatlar görsen:)imkan çok ta dediğim gibi değerlendirmek bize kalmış:)artık şim+dilik böyle devam edecek,araştırmalara devam ama:)sen sakın pes etme canım aksine daha güçlü ol çünkü yaptığın şeyin kıymetini çok sonra bilecekler,anlayacaklar ne kadar önemli bir şey yaptığını.

      Sil
    2. haklısın bitanem,maddiyat da bazen hatta belki de çoğu zaman bel büküyor :( umuyorum ki siz de dilediğinizce zaman geçirebileceğiniz daha aktif bir mekan bulabilirsiniz.Teşekkür ederim desteğin için,inan büyük moral oluyor.Şimdilik direniyorum,pes ederken bana gaz vermeyi ihmal etmeyin :) sevgiler

      Sil
  4. gamzeciğim bloğunu şimdi inceleme firsatı buldum yazıların aktivitelerin o kadar güzelki... ben de seni takip altına alanlardan olacagım:)))

    YanıtlaSil
  5. nerde toplaniyor oyun grubunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. levent ya da nişantaşı taraflarındaki oyun merkezlerinde buluyoruz Feza hanım,İstanbulda 'ysanız minik Nehir le tanısmayı çok isteriz:)ziiiraaa severek takip ediyorum blogunuzu.sevgilerrr

      Sil
  6. istanbuldayim ama anadolu yakasinin bi ucunda :-(( ben de oyun grubu arayisindayim ve katilmayi cok isterdim. umarim bir gun bir yerde gorusur tanisiriz :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :(hımm evet,keşke daha yakın olabilseydik.bir gün bostancıdaki gel/oyna atölyesine gitmeyi çok istiyorum,beraber gidersek çok sevinirim:)

      Sil