27 Eylül 2013 Cuma

Beanbags(Ses ve Dokunma Keseleri)

Birçok aktivitede rol alacak bu beanbags in Türkçe karşılığı fasulye torbaları.İçine bakliyat konularak hazırlanan bu keseleriatma,tutma,saklama,eşleştirme vs.gibi birçok aktivede kullanabilirsiniz(yaratıcılık size kalmış).Ben Etka'nın bloğunda keşfetmiştim bir çok yerde de rastladım;hatta kumaştan değil de balon içine koyarak yapan da vardı.Tercih size kalmış.
Ben eski tişörtümden beş parça kestim.İçine nohut,fasulye,mercimek,pirinç ve çekirdek koyup alelacele Kayra uykudayken diktim.Ortaya bunlar çıktı.
Ben beş tane hazırladım,biraz büyüyünce aynı malzemelerden oluşan keseler yapıp dokunarak eşleştirme yaptırmayı planlıyorum.Şimdilik dokunup farklı nesneleri hissetsin yeter,gerisi oyun ve eğlence.
Dokunduk hissettik,attık fırlattık:)En sonunda bir kamyoncu? geldiii yükledi gittiiiii:)
 
 
 

4 yorum:

  1. :) çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık, bu arada sayfanın başında ki Kayranın resmi blogunuzu ziyarete gelen herkeste mutlaka aynı gülümsemeyi sağlıyordur,çok şeker maşallah,Allah nazarlardan saklasın

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederimm:)Allah hepimizkini korusun,uzun mutlu sağlıklı ömürleri olsun inşallah.Etka'nın bizden büyük olması avantajımız oldu,fikirlerinize ve etkinliklerinize bayılıyoruz;takipteyiz ;)

    YanıtlaSil
  3. geçen yıl bizde yapmıştık..halada bazı oyunlarda kullanıyoruz:)
    yukarıdaki açıklama kısmınızı bloguma kopyaladım bir sorun olmaz sanırım...
    oğluşunuzada maşallah çok şeker

    YanıtlaSil
  4. tabii ki sorun olmaz Fatma hanım,ne demek.sizinkiler de çok tatlı maşallah.ayrıca yaratıcılığınıza ve azminize hayranım:)iki çocukla o kadar etkinliği ne ara hazırlayıp diğer işlere vakit bulabiliyorsunuz tebrik ederim,hızınıza yetişmek zor:)

    YanıtlaSil