18 Eylül 2014 Perşembe

Ankara Instagram Anneleri ve Blogger Buluşması

Uzun zamandır bloga ara versem de Instagram'da epey aktifiz şu ara.Ben Ankara'da iken fotoğraf paylaşıp durum bildirimi yapınca takip ettiğim ama tanışamadığım bir arkadaşım benim orada olduğum haftasonu Ankara Instagram Anneleri buluşması olacağını söyledi ve davet etti.Kaçırır mıyım hiç?:)Arkadaşımla birlikte çocukları da alıp gittik davete.
Çukurambar Mado'da gerçekleşti buluşma.Organizasyonu üstlenen arkadaşlar harika işler çıkarmış doğrusu.Neredeyse herkes bebeğiyle gelmiş ne güzel:)
Çok keyifli birgündü benim için.Ankara'daki Instagram anneleriyle,bloggerlarıyla tanıştık,sohbet ettik.Bu güzel anneler günün baş kahramanlarıydılar. Sevgili Tuğba ve Gonca sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
Gonca aynı zamanda gördüğünüz tüm parti setlerini hazırlamış,ellerine sağlık:)
Sponsorlar da bizleri düşünmüşler,bu güzel hediyeleri yollamışlar. 
Gelelim ikinci buluşma haberineee:)Blogger dünyasına katıldığım ilk zamanlar tanıdım daha Tuğba'yı (paşamlayaşam).Acemi olduğum dönem az soru sorup başını ağrıtmadım şu nasıl oluyor,bunu nasıl yapacağım diye:)Sağolsun sabırla yanıtladı her sorumu,yardımcı oldu.Sonra arkadaş olduk,konuştuk,dertleştik.Tanımadan sevdiğim bir arkadaşım oldu kısa zamanda.Ah buluşabilsek bir araya gelebilsek bir gün derkeeen İstanbul'a gelmişti ben Ankara'da olmadan önce.Ama ben şehir dışındaydım ve görüşemedik.Aslında Tuğba'da Hatay'da oturuyor,benim Ankara'da olduğum hafta o da annesini ziyarete gelmiş.Eh ikimiz de Ankara'da olupta görüşmeden olur muydu hiç:)
Instagramda tanıyıp sevdiğimiz diğer Tuğba'yı da davet edip buluştuk ertesi gün.
İnsan hiç görmeden bu kadar alışık olur mu birbirine yaa:)Sadece telefonda ve pc de konuşmamıza birbirimizi görmememize rağmen karşılaştığımız gibi başladık koyu sohbete:)Sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuş gibi,sanki kırk yıllık dost gibi....
Bir iki saat takılır ayrılırız dedik,tam dört saatin sonunda artık cocuklarla takılan beylerin çağrısıyla ayrılabildik:)
Nitekim biz nihayet buluştuk ve çok ta iyi ettik.Seni tanıdığıma çok mutlu oldum canım arkadaşım.Ve diğer Tuğba,güzel sohbetin için teşekkürler iyi ki tanımışım sizleri.

2 yorum:

  1. Ah o beyler de dursa herhalde gecelerdik:)) Yazın çok mutlu etti beni sabah sabah.Anca bu kadar güzel anlatılır ben de aynı hisleri paylaşıyorum. Çok güzel bir gündü iyi ki bulusmusuz ve inşallah tekrar fırsatımız olabilir bir gün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah inşallah canımmm,çok keyifli bir gündü umarım tekrarını yapabiliriz

      Sil