3 Ekim 2013 Perşembe

Ponpon Kaykayı

Ne zamandır aklımdaydı böyle bir şey yapmak ancak elimde boşa çıkmış uzun rulo yoktu,taa ki üst komşu ziyaretinde atılmak için ayrılmış ruloları görüp alana kadar.Teyzeye bunları alabilir miyim oğluma oyuncak yapacağım deyince bir tuhaf baktı ama neyse:)
Montessori materyalleri arasındadır aslında bu materyal,nesne devamlılığı,el-göz koordinasyonu ve eğlence için on numara:)Ben farklı bir versiyonunu yaptım ama.Minik paşanın sevgili Tuğba da hazırlamıştı böyle birşeyi ve çok eğlenmişlerdi.Orijinali şuna benziyor:
 
Hazır oğluş babayla markete gidince ben de o gelene kadar hazırlayım dedim ama bantlama aşamasına yetişti.Başımda merakla bekleyip yapım aşamasına dahil olunca çok estetik olmasa da böyle bir şey çıktı ortaya.
 
Kaydırmak için ponponlarımızı kullandık biz ve de çooooook eğlendik.Gittik geldik oynadık,uyuduk uyandık oynadık.

 
 
 

 

 

4 yorum:

  1. Kayracık ne güzel eğlenmiş bu oyunda, bende hep böyle aralar değerlendiriyorum birşeyler hazırlayacaksam, çok keyifli olmuş oyununuz canım ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. :)teşekkür ederiiiiz yakışıklı Etka nın becerikli annesi,yaşımız henüz masa bası etkinliklere pek müsait olmadığından böyle hareketli,eğlenceli oyunlara yöneliyoruz mecburen.Fikir annemizsiniz çoğu zaman,sizden faydalanacağımız çok zamanımız olacak,iyi ki bulmuşuz sizi:)sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel eğlenmiş kuzum ayrıca estetik açıdan da iyi duruyor zaten iki gün sonra söküyorlar ne de olsa:)
    Ayrıca teşekkür ederim bizden bahsetmen büyük incelik:)

    YanıtlaSil
  4. Evet Tuğba cım beklediğimden çok çekti ilgisini ve çok oynadı,ama haklısın bu ara stickerları keşfettiği için bantlar da nasibini aldı:)

    YanıtlaSil