21 Ekim 2013 Pazartesi

Erken Fakat Uzun Bayram Tatili

Bol gezmeli,bol eğlenceli ve bol hastalıklı iki haftanın ardından merhaba...
Güzel hava,düğün,nişan,bayram  da birleşincee dolu dolu yoğun bir tatil geçirdik biz.
Erken çıktığımız tatilimize giderken davul zurna karşıladı bizi anneanne sokağında.Ziiiraaa erken gitme sebebimizden biriydi komşu kardeşimizin düğünü.Davul zurna olur da oğluş çalmaz mı
 
Anneanneye gidilir de dedenin motorsikletine binilmez miii
                            Komşu tavukları benim oğlumu çok özlemişşşş
 
Babaannemize de yeni bir kedicik gelmiş,tanıştık kaynaştık hemen kendisiyle
Kedicik kaçıncaaa arama çalışmaları tam gaz devam ederkeeeen samanlıkta yumurta keşfine çıktık
 
Tüm bunlar olurkeeen neşeli görünse de oğluş iki haftayı hastalıklarla geçirdik bir yandan.İlk hafta orta kulak iltihabımız yüksek ateşle geri dönüş yaptı.Tam onu atlatmışkeeen öksürük,hapşırık yakaladı oğluşu yeniden.Neyse ki bol güneş,temiz hava ve sevdiklerimiz yanımızdayken kolay atlattık hastalıkları.Umarım köyde bırakmışızdır kendilerini...
 
 
Temiz hava,hayvanlar,yakınlarımız,sevdiklerimiz,bayram...En güzeli de ne biliyor musunuz?Memleketimde hala bayramların eskisi gibi olması.Tüm aile bir arada,sevgiyle,neşeyle,huzurla...
Umarım oğlum da bugünleri unutmaz ve bizim gibi yaşar yaşatır ömrü boyunca.Bizim bayramımızın en güzel karesi...(büyükanneanne ve torunlar...)
 
 

4 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir son kare öyle, çok duygulu, Allah babaannenize hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah :) Bayram size gelmiş bu arada ne güzel aileler ziyaret edilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah çok teşekkür ederiiizzz,aile gibisi yok gerçekten.İnşallah bizim de ileride böyle karelerde büyükanneanne gibi yer alma şansımız olur.

      Sil
  2. Ay son kareye nasıl imrendim ben de benim oğlum tek çünkü hiç kuzeni yok henüz,en büyük o olacak.Allah bize de nasip eder inşallah böyle görüntüler.Sizin bu fotoğraf karenizde giderek artarak çoğalır inşallah.
    Kayra da ne güzel eğlenmiş benimki de delirdi köy ortamları görünce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Tuğba cım ne güzel dilekler bunlar.Allah size de daha kalabalığını:)nasip etsin inşallah.Kayra bu açıdan şanslı gerçekten,eğlendiler coştular.Tabii o geceyi anneanne ve dedeye sormak lazım,çok mutlu olsalar da o gürültüden sonra kim bilir kaç günde kendilerine gelebildiler:)

      Sil