26 Kasım 2013 Salı

Yapraklardan Ağaç Yap(a)ma(ma)

 Bir kaç hafta önce havanın güzelliğini fırsat bilip güzel bir doğa keşfine çıkmış ve çok eğlenmiştik.Dönüşte de evde etkinlik yapmak üzere yaprak,kozalak,meşe palamudu,taş toplamıştık.Daire konumuz bitince artık değişik birşeyler yapalım dedim ve yaprakları çıkardım bu sabah.
Ben bu yapışkanlı kağıt işini çok sevince ve Kayra da yapıştırıcıdan hala hoşlanmayınca,renkli kartona yapışkanlı kağıdı sabitledim.
Yapraklarıda koydum yanına,kartonun üzerine birkaç dal sabitleyip yaprakları yapıştırmaktı niyetim.Ama yapraklar kuruduğundan ve düz olmadıkları için yapışmadılar kağıdımıza.Hal böyle olunca da başlamışken kalkamadım masadan yapıştırıcı almak için.Hem baktım Kayra da eğleniyor bıraktım etkinlik kendini bulsun diye:)
Çok güzel bir ağacımız olmasa da çok güzel bir duyusal sonbahar havuzumuz oldu.

8 yorum:

  1. Daha ne olsun aşkolsun annesi ne güzel yapmış paşam :) Ben de çok özledim oğlumla aktivite yapmayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım yapraklar yapışmayınca benim istediğin gibi olmadı ama tam da oğluşun istediği gibi oldu alkıştan anlaşıldıgı üzere:)olsun kuzucuğunla aktivite yapacak cok zamanın olacak ikiniz de bir tempoya alışın da.

      Sil
  2. Çok güzel yapmış ya oğluş:))

    YanıtlaSil
  3. maşallah Kayraya, geçen haftalarda bizimkilerde oyun grubunda yaptılar bu aktiviteyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim Burcu'cum,sizin oyun grubunuzu çok seviyorum yaa çok güzel şeyler yapıyorlar maşallah miniklere.Birazcık yakın olsak gelicez o taraflara ama:(biz de bu hafta basladık oyun grubuna inşallah ilerleyen zamnda güzel etkinlikler ortaya çıkacak.sevgiler

      Sil
  4. Bir dahaki sefere kalın kitapların arasında kurutursanız yaprakları tam yapıştırmalık olar:-) Ama ben bu haline bayıldım:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Handan hanım,onu düşünememişim nedense:)bir dahaki sefere artık

      Sil