2 Kasım 2013 Cumartesi

Kayra'nın Kitaplığından 2

İşte benim en sevdiğim kitaplardan biri de bu ikisi.Kayra'm da bayılıyor.Doğduktan sonra ilk edindiklerimden.Zira yaşı yok.6 aylık ,1 yaşında ,2 yaşında farketmiyor.Çevreye ilgi başlayınca önüne gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz.Remzi Kitabevi yine farkını ortaya koymuş.Sağlam,dayanıklı,kalın olması ve benim tercih nedenim gerçek resimler olması.Bu kitaptaki 100 temel sözcük ve resimle çocuğunuzun hayvanların dünyasını öğrenmesi için gerekli ilk adımları atmasına yardımcı olabilirsiniz.Biz severek ve büyük bir ilgiyle neredeyse hergün başındayız:)
 Bu kitabımız da aynı seriden.Bunun içinde hayvanların yanısıra renkler,taşıtlar,yiyecekler,giyecekler,evdeki temek nesneler,oyuncaklar,parkta,uykuda,banyoda karşılaştığımız nesneler mevcut.Çevresinde olan temel nesneleri gösterip konuşmayı öğrenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

 Aşağıdaki 4 kitabımız da Net Yayıncılığın masaüstü kitapları serileri.''Çevir-Oyna Sayılar,Hayvanlar,Renkler ve Şekiller,Karşıtlar''.
Mukavva desteği üzerinde masaya yerleştirip çevirdiğiniz her sayfada yeni bir sayı,hayvan,renk,şekil bulacaksınız.Son sayfalarında genel bir tekrar,sorular,bilmecel,bulmacalar mevcut.
Bizim için biraz fazla olsa da yavaş yavaş ilgilenmeye başladık.Serisini görüp çok uygun bir indirim yakalyınca hepsini aldım:)Şimdi olmasa da bir süre sonra zevkle okuyacağımıza eminim.
 
 
 
 Bu kitapçığımız da Net yayıncılığın Küçük Kitaplar serisinden.Remzi Kitabevinin 100 Temel Sözcük ve Hayvanlar kitaplarında gerekli olan bütün şeyler olduğundan serinin yalnızca ''Şekiller''kitabını aldım.İçinde şekiller ve örnekleri olan,kalın yapraklı güzel bir kitap.Minik eller için ideal.

4 yorum:

  1. kitaplara bayıldım,Resimlerle yüz hayvan kitabını ilk kez gördüm. Ne güzel kitablar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Nihal'cim,kitabın çok faydasını gördük hayvanları ordan tanıdı diyebilirim.İlginç kitap benim bile adını yeni duyduğum hayvanlar var:)bizim için de faydalı yani:)tavsiye ederimmm

      Sil
  2. İlk 100 sözcük kitabıda bizim ilk kitaplarımız arasındaydı, tabiri caizse cılkını çıkarana kadar kullandık.Benim oğlumda çok seviyordu elinden düşürmeye düşürmeye kapağını yırtmayı başardı.Şimdi biraz daha ileri yaş serisini aldık.renkler serisi kitabını, daha fazla ürün olan kitabını v.s aldık.keyifle okumalar diliyorum.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında bizim kitap ta sizinkiyle aynı kaderi yaşayacak bu gidişle:)gerçi ilgilensinler okusunlar yeter ki ,yıpransa da olur öyle değil mi.artık hikaye kitapları daha ilgisini çeker oldu,biz de yeni arayışlar içerisindeyiz.

      Sil