8 Kasım 2013 Cuma

Carrefour Sponsorlu Etkinlik:)

Başlık neden mi böyle,hemen açıklayım:)
Sizce bunlar nedir?
Geçen gün carrefourda ne alırsan x tl standının içindeki küçük cam kaselerin içinde duruyorlardı kendileri.Hemen aklımdan şu cümle geçti:)


Kayra ile etkinlik yapmaya başladığımdan beri sürekli geçiyor bu cümle aklımdan.Kaselerin içlerinde o kadar çok vardı ki bunlardan,toplamadan edemedim:)İnsanlar kaseleri alıp inceliyorlar;bense tuhaf bakışlar altında içlerindeki halkaları topluyorum,manzarayı düşünün artık:)
İnsanlar o anda ne düşündü çok merak ediyorum,bir de Kayra beni taklit etmez mi:)Biz anne-oğul kutuların içine eğilmiş halka topluyoruz:)
Neyse kim ne düşündü bilmiyorum ama nasıl olsa atık olacak bu halkalar bizim bir günümüzü kurtardı.Nasıl mı?
 Önce havluluğun sapına geçirdi oğluş onları bir güzel. 

 Sonra da bardak askılığımıza dizdi pür dikkat. 


 En sonda da kule yapmak istedi ama yükselmeden düşünce pek sinirlendi paşam.Biz de etkinliğimizi sonlandırıp başka birşeye çektik dikkatimizi.







8 yorum:

  1. Maşallah size.Güldürdün beni Gamze yakında adın çöpçüye çıkar uyarmadı deme:))
    Ben de duş perdesi tokalarını bulursam yapayım bundan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy aynen öyle canım:)ama o kadar çoktular kiii beni alın der gibiydiler ne yapayım:)eveeet duş perdesi tokaları da iş görür.süperrr

      Sil
  2. harikasın gamzecim,yaratıcı annenin hali bir başka oluyor dimi :))) çok güldüm markettekilerin tepkisine,bizde ona benzer bi durum yaşamıştık.göktuğ yerde bir boru ve bir karton parçası gördü,direk bana dönüp"anne biz bununla nasıl bir oyun yapabiliriz "dedi,balkondan konusmamızı duyan bir teyze bana "kızım sen çocuğa hiç birşey almadın mı,çöpleri toplayıp oyuncak yapmaya çalışıyor "dedi :))) gülümsedim sadece ve o çöpleri alıp evin bodrumuna kadar taşıdık(hala yapılmayı beklıyor) :) bu tip eleştiriler tuhaf bakışlar artık sadece gülümsetiyor beni,farklı frekanslardayız ne ben kendımı anlatmaya ugrasırım,ne de karsı taraf beni anlayabilir durumu yani :) eglenmenıze cok sevındım,yaratıclıgın ıcın senı bır kez daha gönülden kutluyorum,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)ayy bugün iyi güldüm yaa sizin durum da bizden farklı değilmiş Tuğba'cım.Dediğin gibi ne düşünürler umurumda da değil açıkçası,evde oyuncak ta var bir sürü ama yine gelip bizim uydurduğumuz,yaptığımız şeylerle oynuyorlar.Aferin Göktuğ a da bak onun da artık algıları açılmış birşeyler üretme çabasında.maşallah akıllı kuzuya:)

      Sil
  3. bizim evler yakında çöp eve dönecek :) her bişiye etkinlik malzemesi diye bakıyoz artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Sevgi'cim aynen öyle.bir de biz yetmiyormuş gibi annem ve kardeşim de al bak diyor havlu bitti rulosunu al bişey yaparsın sen diyorlar:)

      Sil
  4. ne kadar güzel. İnsanın aklında hep çocuğu varsa hayta ve atrafına o pencereden bakıyor. Acaba çocuğum için ne yararlı olur diye bakıyor demekki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Nihal'cim,onlara daha faydalı nasıl olabiliriz diye araştırma içindeyiz sürekli.herşey onlar içinnn....

      Sil